Het dieet

Gedurende 23 dagen neemt u dagelijks 1 HCG tablet en volgt u het bijgeleverde dieet. Het dieet is streng en zou zonder de HCG tabletten niet vol te houden zijn. De HCG tabletten remmen echter het hongergevoel en zorgen ervoor dat u zich goed voelt en voldoende energie heeft.

Opbouw van het dieet

Het HCG Tablets dieet helpt om in korte tijd op een natuurlijke en verantwoorde manier af te slanken en het lichaam te reinigen. Het overtollige vet verdwijnt dankzij de HCG tabletten sneller en de voor veel mensen typische probleemgebieden (heupen, buik, billen, etc.) worden efficiënter aangepakt. Daarnaast wordt het hongergevoel sterk onderdrukt waardoor het speciale HCG dieet kan worden volgehouden.

Het HCG Tablets dieet bestaat uit 2 belangrijke fases: het HCG dieet en de Stabilisatieperiode.

Het HCG dieet

Al meer dan 50 jaar geleden is door Dr. Simeons, na jaren van onderzoek, het HCG dieet opgesteld. De doeltreffendheid van dit dieet is inmiddels dan ook ruimschoots bewezen en voor velen, die al tientallen andere diëten hebben geprobeerd, bleek dit de perfecte manier om blijvend af te slanken.

Gedurende 23 dagen wordt er dagelijks 1 HCG tablet ingenomen en moet het bijgeleverde vetvrije en koolhydraatarme 500 kilocalorieën dieet gevolgd worden. De HCG tabletten zorgen ervoor dat het dieet eenvoudig vol te houden is en u voldoende energie heeft voor uw dagelijkse activiteiten. De bijgeleverde vitamine B12 versterken dit effect nog extra.

hcg dieet 04
hcg dieet 03
hcg dieet 02
hcg dieet 01

De Stabilisatieperiode

Na het HCG dieet duurt het, zoals Dr. Simeons in zijn boek Pounds & Inches ook aangeeft, ongeveer 3 weken voordat uw nieuwe gewicht stabiel is. Tijdens deze drie weken, ook wel de stabilisatieperiode genoemd, is het heel belangrijk om de richtlijnen van koolhydraatarme voeding te volgen. Dit voorkomt het jojo-effect en helpt u om een nieuw, gezond eetpatroon op te bouwen en uw ideale gewicht te behouden.

De HCG Tablets kuur zorgt niet alleen voor blijvend gewichtsverlies maar is ook een natuurlijke manier om uw lichaam te reinigen waardoor u zich energieker en gezonder zult voelen!

hcg dieet 06
hcg dieet 05

Reiniging van het lichaam

Door verkeerde leef- en eetgewoonten is het lichaam onvoldoende in staat om alle afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Deze afvalstoffen worden met name opgeslagen in het bind- en vetweefsel. Wanneer teveel afvalstoffen in ons lichaam zijn opgeslagen, kunnen hierdoor allerlei kwaaltjes ontstaan:

Men voelt zich minder fit, is sneller verkouden en de huid ziet er ongezond uit. Op de lange duur kunnen door het ophopen van afvalstoffen ook chronische kwalen ontstaan.

Door verkeerde leef- en eetgewoonten wordt ook de darmflora ernstig verstoord. Er ontwikkelt zich een flora die overheerst wordt door rottingsbacteriën. Hierdoor komen nog meer afvalstoffen in het lichaam en ook de voedingstoffen uit de voeding kunnen minder goed worden opgenomen.

Voor onze algehele gezondheid is het daarom van groot belang om regelmatig de opgehoopte afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Tijdens de HCG Tablets kuur wordt het lichaam gereinigd en ontdoet het zich van schadelijke afvalstoffen en overtollige vetten die in het lichaam zijn achtergebleven en opgeslagen. De zogenoemde slakkendepots (concentraties van afvalstoffen) bevinden zich vooral in het vet- en bindweefsel.

Vooral een overdadige voeding met teveel vlees, vet, suiker en alcohol in combinatie met roken en te weinig lichaamsbeweging, veroorzaken een ophoping van afvalstoffen.